Geniesymposium

Break-out sessies

BREAK OUT sessie 1


Naam: First Dates

Subtitel: Van Pilot tot Partner

Geleid door:
Commandant 101 Geniebataljon, 101 geniebataljon is het genie-bataljon van de Koninklijke Landmacht. Ze heeft een aantal taken zoals het uitvoeren van constructiewerkzaamheden (ook onder water) en het bouwen van bruggen. Het bataljon bouwt ander andere de compounds voor eenheden van de landmacht, luchtmacht en mariniers die voor langere tijd ingezet worden in het buitenland.

Casus:
Afgelopen jaren hebben we een aantal initiatieven en experimenten, die we gezamenlijk hebben verzonnen, uitgeprobeerd om de samenwerking tussen bedrijven en het bataljon te zoeken. Door die experimenten hebben we nu een beter zicht in elkaars belangen en randvoorwaarden.
Echter wat moet je doen na deze eerste stap? Hoe hou je contact? Hoe kom je tot een relatie waar beide partijen voordelen in zien? Zijn er nog meer terreinen waarop we elkaar kunnen versterken?
In deze sessie willen we dit concreter maken, focussen op wat er kan en kijken of we kansen kunnen definiëren. Dit mag gaan over het gebruik van elkaars capaciteiten, contractvormen, hybride personeelssystemen, business-clubs etc.

Doelgroep:
Wij zijn op zoek naar bedrijven/personen die graag met ons samen willen werken in voorbereiding op, en tijdens de uitvoering van onze infrastructuurprojecten in militaire operaties. Het liefst met vooruitstrevende denkers die niet per se uit de bouwsector moeten komen.

Voorbereiding:
Een voorbereiding is niet echt nodig. Wellicht heeft u beproefde concepten uit uw eigen omgeving die u wilt delen met de anderen in de groep.